چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟
چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟
چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟ گاهي ريزش هاي موي رخ ميدهد كه موقتي هستند مثلا ريزش مو در زمان بيماري كه به دليل كاركرد سيستم ايمني بدن است و براي اينكه با ويروس ها و ميكروب ها مقابله كند ، انرژي و مواد غذايي را به اعضاي درگير بيماري و گلبول هاي سفيد منتقل مي كند و زماني كه اين مواد مغذي در موها كم شود نوعي ريزش را به وجود مي آورد.
فهرست مطالب [پنهان سازي]
چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟
زماني كه درجه حرارت بدن بالا باشد مي تواند براي زمان كوتاهي ، اثرات مخربي را بر روي موها پديد بياورد و در نهايت سبب شود ريشه مو سست گردد.
پزشكان و متخصصان همواره به خانم هاي عزيز توصيه مي كنند كه اگر قصد دارند در موهايشان تغييراتي مثل رنگ كردن مو ، حالت دادن مو و … را ايجاد كنند بايد حتما پس از برطرف شدن ريزش موقتي موهايشان باشد تا ريشه موهايشان قدرت و استحكام خود را بدست بياورد.
نكته مهم )
چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟ يكي از نكات مهمي كه بسياري از افراد آن را ناديده مي گيرند شانه كردن مو در زمان تب است.اگر تب داريد هيچگاه موهايتان را شانه نكنيد زيرا سبب مي شود فشار زيادي به ريشه موهاي وارد شود كه سست شده اند. زماني كه شخص تب دارد يا بيمار است به علت تعريق زياد، موها زيادتر چرب مي شوند و همين موضوع مي تواند سبب ريزش مي گردد. توصيه مي شود در زمان بيماري موهاي خود را تميز و مرتب نگه داريد.
آيا رنگ كردن زياد مو با سرطان مرتبط است؟
در پاسخ به سوال چه زماني نبايد موهايمان را رنگ كنيم ؟ جالب است بدانيد تحقيقات زيادي صورت گرفته است كه نشان مي دهد افرادي كه در سال بيشتر از ۹ بار موهايشان را رنگ مي كنند به نسبت افراد ديگر بيشتر در خطر مبتلا شدن به سرطان خون از نوع لنفوم هستند. اين نوع سرطان در سيستم لنفاوي بدن اتفاق مي افتد.اين سيستم شبكه ي از رگ ها بوده كه قسمتي از سيستم دفاعي بدن را تشكيل ميدهد و سبب جابه جايي سلول هاي ضدعفونت به نام لنفوسيت مي شود و اقدام به تخليه سلول هاي مرده از بافت مي نمايد.
اگر ميزان رنگ كردن مو زياد شود اين امكان نيز وجود دارد كه فرد به سرطان مثانه مبتلا گردد.
خانم هاي باردار موهايتان را رنگ نكنيد
هميشه به خانم هاي باردار توصيه شده كه موهاي خود را در زمان بارداري رنگ نكنند.با اينكه هنوز هم نمي توان به صورت صددرصد عنوان كرد كه رنگ مو بر روي جنين تاثير گذار است ولي براي برقرار اطمينان بيشتر نبايد در اين دوران موها را رنگ نمود.
پوست كف سر مي تواند مقداري از موادشيميايي را در خود جذب كند و همين مواد ممكن است وارد جريان خود شوند و از آنجا كه شكل گيري جنين در سه ماهه اول بارداري است و وضعيت جنين در اين زمان بسيار حساس است، خانم هاي باردار نبايد از مواد شيميايي استفاده نمايند.
نكته مهم ) استفاده از رنگ هاي شيميايي ممكن است سبب سقط جنين شود.
رنگ مو چه عوارضي دارد؟
– ايجاد حساسيت هاي پوستي ، خارش ، شوره سر ، قرمزي پوست سر
– خشكي مو و زبرشدن ، شكنندگي مو در اثر از بين رفتن چربي مو
– آسيب رساندن به مو و ايجاد موخوره
– ايجاد آلرژي در افراد مانند خارش و قرمزي پوست سر و گاهي با ورم و سوزش همراه است
– در افرادي كه به مواد شيميايي حساسيت داشته اند سوختگي سر ايجادمي شود كه مي تواند براي هميشه براي شخص باقي بماند.
توصيه هاي جدي در رنگ مو
۱)زمان استفاده از رنگ مو حتما از دستكش استفاده نماييد تا آسيبي به پوست دستان شما وارد نشود.
۲)هيچ وقت بيشتر از زمان تعيين شده رنگ مو را بر روي موهايتان نگذاريد
۳)بعد از زمان مشخص ، حتما بصورت كامل پوست سرتان را خوب بشويد.
۴)به نوشته ها و دستورالعمل هاي كه بر روي جعبه رنگ ها نوشته شده است دقت كنيد
۵)هيچ گاه دو نوع رنگ را با يكديگر تركيب نكنيد زيرا ممكن است كه واكنش شيميايي جديد ي اتفاق بيوفتد و ماده خطرناك ايجاد شود
۶)پيش از اينكه رنگ موي را استفاده كنيد حتما مقدار كمي از آن را روي پوست دستتان امتحان كنيد تا اگر نسبت به آن حساسيتي داريد مطلع شويد .
۷) از رنگ هاي شيميايي براي مژه ها و ابروهايتان استفاده نكنيد
۸)تا جايي كه امكان دارد موهايتان را رنگ نكنيد البته كه اين موضوع تقريبا تغيير ممكن است چرا كه هر كسي براي زيباتر شدن و همچنين ترميم موهاي خود از رنگ كردن استفاده مي كند. ولي اگر برايتان مقدور است به جاي اينكه از رنگ هاي شيميايي براي موهايتان استفاده كنيد، رنگ هاي گياهي و طبيعي را بكار بگيريد و حتما اصول و نكات لازم را رعايت فرماييد.
براي كسب اطلاعات بيشتر با مشاوران و متخصصين ما در كلنيك كاشت مو زلفينه تماس بگيريد و با نحوه ي كاشت مو , كاشت ابرو , درمان ريزش مو و .. آشنا شويد .
برچسب: ،